top of page

Over 123Autel

123Autel maakt onderdeel uit van Carsoft Benelux en staat onder leiding van Edwin Jagers. Sinds 1993 is Carsoft Benelux leverancier van uitleesapparatuur aan honderden garagebedrijven in West-Europa en is daardoor een ervaren speler in de uitleesapparatuur-branche. Carsoft Benelux streeft ernaar de beste oplossingen in diagnose-apparatuur aan haar klanten te kunnen leveren. Vandaar dat Autel sinds 2008 deel uitmaakt van het assortiment.

Autel-producten zijn al jarenlang populair onder de gebruikers van diagnose-apparatuur.  Carsoft Benelux  kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door het gebruik van illegale apparatuur. Zorg er dus voor dat je gebruik maakt van originele Autel-apparatuur. Zo heb je altijd recht op helpdesk-ondersteuning, twee jaar garantie en beschikking over software-updates. Dan hoef je je geen zorgen te maken over dat er schade aan een voertuig kan worden aangericht. 

 

Carsoft Benelux en dus 123Autel onderscheidt zich door uitgebreide vakkennis dankzij jarenlange ervaring. Op werkdagen is er altijd een medewerker aanwezig om je vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij je langs om het product voor de aanschaf te demonstreren. Zo kun je met volledige kennis over je apparaat aan de slag met uitlezen!

bottom of page