Over 123Autel

123Autel maakt onderdeel uit van Carsoft Benelux en staat onder leiding van Edwin Jagers. Sinds 1993 is Carsoft Benelux leverancier van uitleesapparatuur aan honderden garagebedrijven in West-Europa en is daardoor een ervaren speler in de uitleesapparatuur-branche. Carsoft Benelux streeft ernaar de beste oplossingen in diagnose-apparatuur aan haar klanten te kunnen leveren. Vandaar dat Autel sinds 2008 deel uitmaakt van het assortiment.

Autel-producten zijn al jarenlang populair onder de gebruikers van diagnose-apparatuur. Dat is in China niet onopgemerkt gebleven en de producten worden dan ook veelvuldig in zeer slechte kwaliteit nagemaakt. Voor deze namaakproducten wordt geen garantie, service of updates beschikbaar gesteld. Carsoft Benelux en Autel kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door het gebruik van illegale apparatuur. Zorg er dus voor dat je gebruik maakt van originele Autel-apparatuur. Zo heb je altijd recht op helpdesk-ondersteuning, twee jaar garantie en beschikking over software-updates. Dan hoef je je geen zorgen te maken over dat er schade aan een voertuig kan worden aangericht. 

 

Carsoft Benelux en dus 123Autel onderscheidt zich door uitgebreide vakkennis dankzij jarenlange ervaring. Op werkdagen is er altijd een medewerker aanwezig om je vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij je langs om het product voor de aanschaf te demonstreren. Zo kun je met volledige kennis over je apparaat aan de slag met uitlezen!

Aan het hoofd van ons supportteam staat Robert Ditmann. Hij werkt bij Autel sinds zij hun producten in Europa hebben geïntroduceerd. Hij heeft een actieve rol gespeeld in de ontwikkeling van de Autel-apparaten en -software. Daarom is hij altijd in staat om jou en je bedrijf te ondersteunen, mochten er problemen zijn met betrekking tot je diagnose-apparatuur.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

123autel is a company deeply rooted in the diagnostic branch. The company is active in the development of car testers since 1993 and has been a benchmark ever since. Because off our many years of experience we will always be able to answer your questions and support you with all of your problems.

Do you like to be on top of all new developments within the car diagnostic branch? Stay updated on development that will affect you and your company so we can keep improving together.

In that case be sure to subscribe to our newsletter:

© 2017 123Autel

This is a product/website that belongs to 123autel, official dealer in Gemany.