top of page

HOE HET 
WERKT

Gemaakt om te presteren als OE-sensor. Dit is in termen van het signaal, de duurzaamheid en de functionaliteit.

 Universele sensoren

Toepasbaar op 98% van alle merkoriginele TPMS-

producten

Werkt in combinatie met de Autel MS906 TMPS

MA600(1.png

Diagnose apparatuur,
opnieuw gedefinieerd

Dankzij grootschalige innovatie en ontwikkeling is Autel de beste keus op het gebied van diagnose-apparatuur. De kwalitatief hoogwaardige tablet heeft een overzichtelijke lay-out en wijst zichzelf. Je wordt stap voor stap door het proces geleid, dit maakt het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt iedereen de mogelijkheid om een auto uit te lezen, ook als het je eerste kennismaking met diagnose-apparatuur is.

 

Autel staat garant voor kwaliteit, gebruikersgemak, duurzaamheid en optimale prestaties. De aanschaf van jouw Autel betekent een langdurige en prettige samenwerking met het apparaat en 123Autel.

autel ultra.png
Scroll down ↓

UNIVERSELE TPMS-SENSOREN

Anchor 1

DRAADLOOS

Koppel middels Wi-Fi je Autel aan jouw bedrijf en vereenvoudig vele processen.

EENVOUDIG INSTELLEN

De eenvoudige setup-functie zorgt ervoor dat je het systeem gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

KRACHTIGE BATTERIJ

Dankzij lithium-ion technologie voor de batterij kan jij maar liefst 5 uur, onafgebroken, zorgeloos werken.

SUPERIEUR DESIGN

Door het robuuste en simplistische design zijn de producten van Autel perfect voor dagelijks gebruik.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Door het duidelijke en simplistische design kan iedereen de software probleemloos gebruiken.

HOGE COMPATIBILITEIT

Alle diagnose apparatuur die wij leveren biedt ondersteuning voor maar liefst 63 relevante automerken.

 

Autel ADAS kalibratiesystemen

Moderne auto's zijn vaak uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) welke in bepaalde verkeerssituaties ingrijpen. Deze ADAS systemen maken gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound om gevaarlijke situaties te herkennen. Zodra een gevaarlijke situatie wordt waargenomen wordt de bestuurder gewaarschuwd of het betreffende ADAS systeem grijpt actief in. 


Om goed te blijven werken moeten ADAS systemen opnieuw gekalibreerd worden na het uitvoeren van een reparatie aan het voertuig. Het kalibreren is een uiterst nauwkeurig werk en kan alleen uitgevoerd worden met de juiste apparatuur. Eén van de systemen die hiervoor gebruikt kan worden is Autel MaxiSYS ADAS. Autel MaxiSYS ADAS is leverbaar als volwaardig pakket maar kan ook als uitbreiding op een ander MaxiSys aangeschaft worden.

 

De software van de Autel MaxiSYS ADAS is zo ingericht dat het voor iedereen mogelijk is om er mee te werken. Van het opbouwen van de opstelling tot het kalibreren van de ADAS-systemen wordt u stap-voor-stap door de procedures geholpen. Deze procedures kunnen per voertuig verschillen maar er wordt nooit verwezen naar handboeken. MaxiSYS ADAS geeft per voertuig specifieke instructies die u kunt opvolgen om de ADAS systemen te kalibreren. De software toont de instructies met afbeeldingen ter verduidelijking. Volg simpelweg de stappen van de MaxiSYS ADAS om het kalibratiebord, de nodige accessoires en het voertuig goed te positioneren. Op dit moment zijn de procedures alleen nog in de Engelse taal beschikbaar. De Nederlandse vertalingen zijn binnen enkele weken beschikbaar en kunnen in de vorm van een update geïnstalleerd worden.

VOOR ALLE GARAGES

ROBUUST &

TIJDLOOS DESIGN

Alle benodigde stekkers en aansluitingen

Een duurzame en praktische koffer

Een stevige en gebruiksvriendelijke tablet

Een VCI, passend bij uw apparaat

product rage inclusief adas.png

AUTEL IS DIAGNOSE

Om goed mee te kunnen met uw concurrentie is een diagnosesysteem onmisbaar geworden binnen de hedendaagse werkplaats. Neem een kijk in ons assortiment vol alleskunners op het gebied van diagnose. Verbaas jezelf over het scala aan mogelijkheden dat je nieuwe Autel jou kan bieden.

bottom of page